Ξυλουργικές εργασίες,

Εδώ και δεκαετίες, η PLANACO εκτελεί όλων των ειδών τις ξυλουργικές εργασίες για σκάφη αναψυχής και ιστιοπλοϊκά. Τα τελευταία χρόνια, το ξυλουργικό τμήμα της PLANACO ενισχύθηκε με σημαντικό εξοπλισμό μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας και μέρος του προσωπικού εξειδικεύτηκε στις ξυλουργικές εργασίες, αφού εντός του κλειστού χώρου του ναυπηγείου κατασκευάζονταν τα έπιπλα της Folli-Follie Group για τα καταστήματά της σε όλο τον πλανήτη. Ιδιαίτερα στο teak-decking έχουμε αναπτύξει τεχνογνωσία πάνω στον τομέα της προ-συναρμολόγησης και της σπονδυλωτής τοποθέτησης. Το ναυπηγείο μπορεί να πραγματοποιήσει εργασίες σε μεγάλα σκάφη αναψυχής, κλασσικά ιστιοφόρα σκάφη και μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών. Προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα των εργασιών, ειδικά στα καταστρώματα, χρησιμοποιούνται εποξικές και εποξειδικές κόλλες και τεχνικές ενσάκισης και διύλισης κενού προκειμένου να μην χρησιμοποιούνται συνδετήρες κατά την εγκατάσταση των πάνελ. Επίσης, το ναυπηγείο αναλαμβάνει οποιαδήποτε άλλη ξυλουργική εργασία, όπως στιλβώσεις επίπλων, ταπετσαρίες, αλλά και κατασκευή νέων επίπλων με σύγχρονο design.

Μηχανολογικές εργασίες

Η εταιρία διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και κατάλληλα εργαλεία για τις κάτωθι εργασίες -επισκευή και συντήρηση εργάτη άγκυρας -επισκευή ποδαρικών μέσα – έξω -επισκευή ρεβέρσας, χειριστηρίων, αλλαγή ντιζών. -κατασκευή οκίων -τοποθέτηση μηχανών -αλλαγή through hull

Εργασίες σε πλαστικό

Η εταιρία αναλαμβάνει σειρά εργασιών όπως: -κατασκευή πασαρέλας -κατασκευή σταθερών flaps -κατασκευή εξατμίσεων -κατασκευή roll – bar -κατασκευή – επιμήκυνση γάστρας – καρίνας Υλικά: carbon, fiberglass, Kevlar.