Μόλις 11 ναυτικά μίλια από τον Πειραιά (40 λεπτά με τα ιπτάμενα δελφίνια), στη θέση Καβουρόπετρα της Αίγινας, η PLANACO αποτελεί την αγαπημένη επιλογή των φίλων της θάλασσας για τη συντήρηση – επισκευή του σκάφους τους. Η θέση του ναυπηγείου είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς βρίσκεται στο κέντρο του Σαρωνικού Κόλπου, πολύ κοντά σε δημοφιλείς προορισμούς για σκάφη αναψυχής όπως ο Πόρος, η Ύδρα, οι Σπέτσες, το Αγκίστρι αλλά και η Επίδαυρος, τα Μέθανα, το Πόρτο Χέλι, η Ερμιόνη. Επίσης, είναι ο πρώτος σταθμός, για όσους διαπλέουν τη διώρυγα της Κορίνθου και ταυτόχρονα, λίγα μίλια μακριά από τις μεγάλες μαρίνες, Ζέας, Φλοίσβου, Αλίμου και Γλυφάδας.

Η PLANACO ανήκει στον FF Group, έναν όμιλο εταιριών που αναπτύσσεται διαρκώς και αποτελεί εγγύηση για την αυστηρή τήρηση των Ευρωπαϊκών προδιαγραφών λειτουργίας, τον ποιοτικό έλεγχο των εργασιών, την ασφάλεια των σκαφών, των πληρωμάτων και των εργαζομένων.

Η PLANACO είναι μια υπερσύγχρονη μονάδα τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης όλων των ειδών σκαφών αναψυχής (S/Y, Cat, M/B) και αποτελεί πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα. Στην PLANACO ο yachtsman μπορεί να βρει τα πάντα κάτω από μία στέγη, από μια απλή ετήσια συντήρηση μέχρι την πλέον σοβαρή και εγγυημένη εργασία και επισκευή για το σκάφος του.

Με έμπειρο τεχνικό προσωπικό σε όλες τις ειδικότητες (ξύλο, μέταλλο, πλαστικό, μηχανολογικά), η PLANACO μπορεί να παρέχει

*Εγγυημένα αποτελέσματα σε προσιτές τιμές
*Ασφαλή και πολιτισμένο χώρο
*Οικολογική και περιβαλλοντική ευαισθησία,
*Την καλύτερη δυνατή φιλοξενία.